skip to Main Content

Hoveniers & Landschapswerk Breuer Winterswijk boomverzorging Breuer geeft kleur aan de buitenruimte

Boomverzorging

Om op een verantwoorde wijze aan bomen te werken is kennis nodig. Breuer hoveniers & landschapswerk  heeft zich door de jaren heen dan ook gespecialiseerd in boomverzorging. Naast het uitvoeren van werkzaamheden aan uw boom, kunnen wij u ook advies op maat geven op basis van een gedegen boomonderzoek. Dit kan nuttig zijn om te voorkomen dat u als boomeigenaar aansprakelijk wordt gesteld voor schade die uw boom veroorzaakt als gevolg van gebrekkig onderhoud. Wij kunnen u adviseren bij uw onderhoudsplicht. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij civiele herinrichtingsprojecten. Dit kan zowel bij het optimaliseren van bestaande of nieuw aan te planten bomen zijn. Onder andere particulieren, landgoedeigenaren, gemeenten en andere organisaties besteden de boomverzorging aan ons uit.

Example

Verzorging

Boomverzorging en het op juiste wijze snoeien van een boom is werk voor specialisten. Door jonge bomen op tijd en op de juiste wijze te snoeien en boomziekten op tijd te herkennen kunnen veel latere problemen worden voorkomen. Het snoeien van grotere en oudere bomen kan zowel klimmend als met een hoogwerker. Het aanbrengen van kroonverankeringen, voor behoud van het karakter van de boom, behoort bijvoorbeeld tot ons takenpakket. Daarbij hebben wij ook ervaring met het om gaan van aangerichte stormschade.

Verwijderen

Soms is het nodig om een boom te verwijderen. Dit proces begeleiden wij van A tot Z. Van aanvraag van een kapvergunning tot de afvoer van takken en stamhout.

Verplanten

Indien de situatie het toe laat is hergebruik van bestaande bomen een goede optie. Op basis van gedegen onderzoek kan bekeken worden of bestaande bomen verplant kunnen worden. Hierin adviseren wij, maar ook de uitvoering van een boomverplanting verzorgen wij graag voor u.

Example

Onze projecten, onze trots!

Hieronder tonen wij een selectie van de projecten en werkzaamheden van Hoveniers & Landschapswerk Breuer.

Example

Vragen? Bel of mail ons gerust.

Hoveniers & Landschapswerk Breuer Winterswijk Rick Breuer

‘Samen met u gaan we de creatieve uitdaging aan
om kleur te geven aan uw buitenruimte.’
Rick Breuer

Back To Top